До 70% отстъпка за избрани смартфони от А1 през септември

До края на месеца селекция от смартфони ще се предлагат на атрактивни цени с до 70% отстъпка и план от А1

До 70% отстъпка за избрани смартфони от А1 през септември | StandartNews.com

През месец септември А1 предлага специална селекция от разнообразни модели смартфони с големи отстъпки с план от А1. Промоционалните устройства са на водещите марки iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia и Motorola и се предлагат на цени с отстъпки до 70% спрямо избрания план и устройство. Кампанията е активна до края на месеца, а смартфоните могат да се закупят както онлайн на а1.bg, така и във всички физически магазини на телекома.

Атрактивните предложения започват с iPhone 14 Plus 128 Blue, който идва в комплект с оригинално зарядно. Устройството разполага с процесор A15 Bionic. Потребителите познават смартфона и неговата устойчива батерия, която позволява 26 часа гледане на видео, както и 48-мегапикселова основна камера с Quad Pixel технология, която гарантира запазването на всеки щастлив момент на притежателя на устройството. Смартфонът се предлага на цена от 1119,98 лева в брой с план Unlimited Ultra и отстъпка от 17%.

Сред промоционалните устройства е моделът Samsung Galaxy A04s 32 GB Black. Устройството разполага с 6,5-инчов Infinity-V дисплей, Samsung Knox за многопластова сигурност, с който личната информация ще бъде защитена от злонамерени заплахи и други предимства, които ще направят потребителите истински доволни от придобивката си. С план Unlimited M и подарък адаптер, през настоящия месец Samsung Galaxy A04s 32 GB се предлага с огромната отстъпка от 71% от оригиналната си цена за 49,99 лева в брой.

Xiaomi Redmi Note 11S 5G 4/128 Black също е част от есенните предложения на атрактивни цени от А1. Устройството разполага с MediaTek Dimensity 810 процесор и батерия от 5000 mAh с енергоспестяваща технология MediaTek 5G UltraSave за по-дълъг живот с едно зареждане. При подписване на договор с план Unlimited Ultra смарт телефонът може да бъде закупен за 99,99 лева в брой, а потребителите ще получат бонус безжични слушалки.

Предложенията на телекома не спират до тук, част от големите септемврийски отстъпки е издръжливата Nokia C22 2/64 в неповторимия цвят Sand. Със закалено стъкло на дисплея и защита от клас IP52¹ смартфонът е устойчив на прах, течности и изпускане. Освен това притежава огромна батерия с капацитет 5000 mAh и до 3 дни живот. С най-голямата отстъпка от 71% до края на месец септември устройството може да бъде закупено срещу 19,98 лева в брой, при подписване на двугодишен договор с план Unlimited L с безжични слушалки ttec.

Друг модел, част от кампанията, е Motorola G32 Grey с 90 Hz честота на опресняване и 50 MP камера, който се предлага с адаптер и прахосмукачка на Phillips. Нетрадиционната оферта се предлага на цена от 199,99 лева в брой с план Unlimited Ultra и неустоимите 41% отстъпка. 

Кампанията е валидна от 19.09.2023 г. и ще продължи до края на месеца или до изчерпване на количествата. Повече информация за селекцията модели и отстъпки, част от промоцията, може да откриете на А1.bg. Богатата гама от устройства дава възможност на клиентите на телекома да закупят устройството, което най-добре им приляга, и да се възползват от неговите функционалности по най-добрия начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай