Стрелба на парти с Безос и Ди Каприо. Известен рапър бере душа

Купонът бил организиран от Джъстин Бийбър

Стрелба на парти с Безос и Ди Каприо. Известен рапър бере душа | StandartNews.com

Стрелба след парти на Джъстин Бийбър в Западен Холивуд. Певецът събрал на купон свои близки приятели в известното заведение The Nice Guy след концерта му посветен на Super Bowl в събота.

Около три часа сутринта, когато гостите вече започнали да си тръгват по домовете, край заведението започнала престрелка. В конфликта участвали обкръжението на рапъра Бил К. Капри, известен под псевдонима Kodak Black.

Интересното е, че на звездното парти присъствали топ знаменитости сред които милиардерът Джеф Безос, супермоделът Кендъл Дженър и сестра й Клои Кардашян, както и Леонардо ди Каприо, рапърът Дрейк, Тоби Магуайър и други. Според свидетели отначало компанията е била приятелска на улицата, но в един момент започнала кавга и се чули изстрели. В резултат на това самият Kodak Black и три други жертви са хоспитализирани с наранявания. Всички те са без опасност за живота. Стрелецът е избягал от местопроизшествието.

Джъстин и Хейли Бийбър са напуснали клуба придружени от охрана, след като са научили за инцидента, съобщи CNN, пише "Дарик". Според Page Six, към момента на престрелката партито е приключило и Джъстин, както и другите звездни гости, вече не са били в заведението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай