Високо напрежение! Тежки обиди между Ердоган и Нетаняху

Какво следва?

Високо напрежение! Тежки обиди между Ердоган и Нетаняху | StandartNews.com

Високо напрежение между Турция и Израел. Тежки обиди си размениха лидерите на двете държави.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган и свърза израелските атаки в Газа с отношението към еврейския народ от страна на нацистите, предаде Ройтерс.

Говорейки на събитие в Анкара, Ердоган повтори критиките си към подкрепата на Запада за Израел, като добави, че Турция е готова да приеме учени и университетски преподаватели, които са изправени пред преследване заради възгледите си за конфликта в Газа. 

Ердоган неколкократно е обвинявал Нетаняху във "военни престъпления" във връзка с ударите на Израел в ивицата Газа и е призовавал за изправянето му пред международен съд. 

Бенямин Нетаняху не остана длъжен на Ердоган. И светкавично му отговори. 

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който извършва геноцид срещу кюрдите и хвърля журналисти в затвора, е последният човек, който трябва да проповядва морал на другите, обяви Нетаняху, предаде Ройтерс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Годт
преди 4 месеца

Ердоган е добър ръководител!

Откажи
6180sweet
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи