Валери се нагълтала с хапчета от мъка

Не искала да се самоубива заради изневярата на Оланд, твърдят близките й

Валери се нагълтала  с хапчета от мъка | StandartNews.com

Приятелката на френския президент Франсоа Оланд Валери Трирвильор е била приета миналия петък в болница, след като взела голяма доза хапчета. Това твърдят нейни близки пред френското сп. "Поан". Те обаче категорично отричат първата дама да е правила опит да се самоубие, тъй като това не било типично за нея. Валери просто взе малко повече хапчета за нощта, казва един от нейните близки. На другата сутрин тя се събудила с гадене и повръщане.

Според изданието "Канар аншане" Валери била хоспитализирана заради нервна криза. Всичко това станало след разговора й миналия петък с президента Франсоа Оланд, при който той не отрекъл за отношенията си с актрисата Жюли Гайе и се държал твърде хладно. След като се прибрала вкъщи, тя взела хапчетата, а на другата сутрин поискала да бъде приета в болница. Тя все още се намира там и все още нервите й са твърде разклатени, твърди "Юръп 1". Първата дама вероятно ще остане още няколко дни в болницата. Според френските медии тя се питала дали скандалът не е сътворен от врагове, които искат да й навредят.

Най-наранена Валери се чувствала от отсъствието на Оланд, който не я е посетил нито веднъж в болницата. Допълнително била разстроена от пресконференцията, която президентът даде и в която просто каза, че Валери "си почива".

Сарко: Що за нелеп президент

Бившият президент на Франция Никола Саркози е убеден, че с действията си Оланд е превърнал президентския пост във Франция в нелепица, пише в. "Канар аншане".

"На снимката, на която Оланд с каска на главата се измъква от дома на своята любовница, той изглежда абсолютно нелепо, както вече изглежда и президентската фигура", цитира изданието Саркози. Бившият президент отбелязал, че самият той е успял "къде-къде по-изящно" да излезе от аналогична ситуация, имайки предвид отношенията си с Карла Бруни, преди да встъпят в брак. "Ние се постарахме възможно най-бързо да оформим официално нашите отношения с Карла, защото не исках някоя сутрин наши снимки да се появят в медиите. Надявам се тази случка да сложи край на вечните му уроци по морал", заявил Саркози.

Папаракът на Франсоа хванал и Митеран

Снимките на Франсоа Оланд и спряганата за негова любовница Жули Гайе, които направи фотографът Себастиен Валиела, се оказва, че не са първият скандален удар на папарака. Преди години той е щракнал и Франсоа Митеран и тайната му изгора Мазарин Пинжо. Валиела е нает от главната редакторка на списание "Клоузър", Лоранс Пио, която е поискала от него да провери слуховете покрай аферата на Оланд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай