Валери готова да прости на Оланд

Президентът разказал на партньорката си за изневярата с подробности

Валери готова да прости на Оланд | StandartNews.com

Френският президент Франсоа Оланд лично разказал за аферата си с актрисата Жули Гайе на официалната си партньорка Валери Трирвильор, ден преди списание "Клоузър" да публикува снимки и обширен материал за тайните им срещи. Въпреки че новините шокирали Трирвильор и я довели до припадък, обаче тя била готова да му прости, съобщават френски и британски медии. Други детайли от аферата, излезли наяве, гласят, че Оланд се е срещал с любовницата си в апартамент, собственост на мафиоти.

Президентът лично информирал Трирвильор, че списанието се готви да публикува материал за аферата му, вечерта преди скандалният брой да излезе, съобщава френският в. "Паризиен", който се свързал с близки до първата дама на Франция. Оланд не спестил никакви детайли. "Той не е отрекъл нищо, нито бягствата с мотопед с бодигарда му посред нощ, нито честотата на тайните срещи, нито пък датата, на която любовната му афера е започнала преди няколко месеца", разказва журналистът от "Паризиен" Фредерик Гершел, който се свързал с Трирвильор. "Новините я удариха като високоскоростен влак. Тя беше напълно зашеметена. Разбира се, беше чувала слуховете, които се носят в Париж от седмици, но искаше да вярва, че са лъжа. За нея те двамата с Оланд все още са двойка", разказва пък приятел на първата дама. Тя отначало не вярвала и се опитала да накара адвокатите си да спрат излизането на материала в "Клоузър", но неуспешно.

Според запознати обаче тя била готова да прости на Оланд, след като ситуацията се изясни, защото много искала да запази привилегиите си на първа дама. Трирвильор особено много искала да пътува с президента за посещението му в САЩ през февруари и да се срещне отново с президента Барак Обама и съпругата му Мишел, която тя смятала за своя приятелка.

Междувременно се появи информация, че Оланд се е срещал с любовницата си в апартамент, свързан с мафиоти. Твърди се, че жилището е било дадено за ползване на Гайе от нейната приятелка Еманюел Хоук. Хоук е бивша съпруга на Мишел Ферачи, осъден на 18 месеца затвор за пране на пари миналата година. Според друга версия апартаментът може да е на друг бивш партньор на Хоук - Франсоа Масини, който бе застрелян миналата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай