Ужасна трагедия в Гърция! Застреляни са хора

Защо се стига до кървавата разправа

Ужасна трагедия в Гърция! Застреляни са хора | StandartNews.com

Голяма трагедия се е разиграла в Гърция!

В понеделник сутринта в 10:20 ч. в Глифада 70-годишен въоръжен мъж нахлува в корабна компания.

Според съобщенията трима души са загубили живота си. Това са Елиас Кукуларис (ръководител на техническия отдел), Антонис Власакис (съпруг на Деспина Карнесис) и Мария Карнесис (сестра на основния акционер Спирос Карнесис), съобщава гръцката медия tanea.gr.

Четвъртият загинал е извършителят, който се е самоубил в мазето на сградата с пушката, която е намерена до него.

Две жени, които египтянинът е заключил в тоалетната, са били отведени в болница "Асклепий Вула" като предпазна мярка.

Въоръженият мъж от египетски произход е работил години наред в компанията и е бил уволнен, а освен това е бил пазач в къщата на семейство Карнези в Петалос.

След като заобиколил системите за сигурност, той влязъл в помещението от паркинга, качил се на мецанина, където открил огън по двама души, а след това се преместил на втория етаж, където застрелял третия човек.

В полицейския участък била вдигната тревога, когато някои от работниците успели да излязат от сградата и да се обадят на телефон 911 с молба за помощ.

Сили на гръцката полиция хора от екипа SWAT се втурнали към мястото и влезли в сградата, както и двама преговарящи, за да убедят стрелеца да се предаде.

Служителите на компанията са в шок, а властите са поставили под микроскоп охранителните камери на сградата и показанията на служителите на компанията, които ще хвърлят светлина върху случая, съобщава Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи