Ужас! Какво се случи по време на интервю със Захарова

Италиански журналист припадна, но за щастие се оправи

Ужас! Какво се случи по време на интервю със Захарова | StandartNews.com

Италианският телевизионен водещ и журналист Масимо Джилети, който взе снощи интервю от говорителката на руското външно министерство Мария Захарова за предаването "Нон е л'арена" (в превод от италиански: "Не е арена") по телевизия Ла Сетте, се е почувствал зле и е припаднал в ефир.

Джилети предпочете да отиде в Москва и да отразява от Червения площад там актуални събития, свързани с Украйна и с руската инвазия, пишат италианските издания "Сусидиаро" и "Куотидиано национале" и агенция АНСА, предаде БТА.

Заради припадъка на Джилети обаче живото предаване от Москва бе прекъснато и водещата на програмата Мирта Мерлино пое за кратко щафетата от студиото в Рим.

После Джилети се появи отново в ефира от Москва, но този път седеше на закрито. Той се извини и каза, че може би му е паднала захарта, а е било и студено.

Той каза, че вече се чувства добре и поднови воденето на емисията, но на моменти се чувстваше изморен. До него беше руският журналист Владимир Соловьов, смятан за прокремълски настроен, на когото Джилети благодари за оказаната помощ по време на припадъка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай