UK-търговски център с 2 платна за бързи и бавни клиенти

UK-търговски център с 2 платна за бързи и бавни клиенти | StandartNews.com

Търговски център в британския град Шефийлд приложи на практика идеята на 10-годишно дете за оптимизиране на търговската си площ. Управата въведе две платна за движение на купувачите - експресно платно и бавно платно, пише "Фигаро".

Малката Клоуи Наш-Лоу била искрено възмутена от бавността на някои клиенти в мола, която кара другите, които бързат, да губят ценно време в изчакване на бавните да се изтеглят. Тя поела инициативата и написала критично писмо до ръководството на мола Мийдаухол.

"Когато хората, които се движат преди мен, са бавни, това понякога ме изнервя до такава степен, че искам да се разкрещя. Онези, които искат да се върнат бързо на работа, могат да изгубят ценно време в магазина. Освен това има опасност, ако някои бързащ клиент блъсне някои бавен, то бавният да падне на земята и да се нарани", написало момиченцето.

Ръководството съзряло логика в критиките и очертало две платна - едното маркирано с надпис "Бавно платно", а другото с "Експресно платно". Засега разделянето на търговския център е в експериментална фаза. Към момента обаче клиентите са доволни от промяната, вследствие на идеята на малката Клоуи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай