Уилям и Кейт- все така влюбени (ВИДЕО)

Уилям и Кейт- все така влюбени (ВИДЕО) | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт отпразнуваха 5 години от своя съвместен живот. Двамата се бракосъчетаха на 28 април. Двамата имат две деца- принц Джордж и принцеса Шарлот.

От 2011 г. насам Кейт стана пълноправен член на кралското семейство, като изцяло си заслужи това престижно място. Двамата обиколиха Канада, Калифорния, Индия и Бутан заедно, включвайки в запълнения си график благотворителни дейности.

Уилям и Кейт са инициатори и патрони на няколко организации с благотворителна цел и ежедневно използват огромното си влияние, за да популяризират каузите, които имат нужда от повече обществено внимание.

"Когато Уилям и Кейт се сгодиха, бях поразена от малките моменти помежду им, в които те изглеждаха като огледално отражение един на друг. Езикът на телата им издаваше единомислие и високи нива на разбирателство и хармония. Тези характеристики са типични за двойки в началото на връзката. Интересното при херцозите на Кембридж обаче е, че с времето и съзряването на брака им те се наблюдават по-често, вместо да се проявяват по-рядко. При скорошното им посещение в Индия съпрузите демонстрираха редица подобни моменти, разкриващи по-голяма близост от всякога. Когато седят заедно, помежду им се наблюдават интимността и непринудеността, характерни за ранните им дни като двойка. И макар винаги да е безупречна, усмивката на Кейт издава, че е породена от истинско удоволствие и близост. В подобни моменти принц Уилям придобива вида на свенливия влюбен от началото на връзката им", споделя психологът Джуди Джеймс.

Вижте видеото, което Ройтерс подготви за годишнината:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай