Тръмп записа много важна победа. Интригата

Зае доста по-умерена от обичайното позиция и призова за обединение

Тръмп записа много важна победа. Интригата | StandartNews.com

Доналд Тръмп печели убедително първичните избори на републиканците в Айова. Победата на бившия президент в този щат беше очаквана и само затвърди статута му на големия фаворит в републиканския лагер. Интригата беше за второто място, което спечели губернаторът на Флорида, Рон Десантис. Трета, с два процента по-малко, се нареди бившият представител на САЩ в ООН - Ники Хейли.

Пред привържениците след вота Доналд Тръмп зае доста по-умерена от обичайното позиция и призова за обединение, независимо дали става въпрос за републиканци или демократи, либерали или консерватори.  Изключително студеното време не можа да спре хората да се отправят към урните - в столицата на Айова, град Де Мойн, термометрите показват минус 20 градуса по Целзий.

"Ще съм ви благодарен за вашия глас. Мисля, че го заслужавам. Пак повтарям, имахме най-великата страна. Преди три години бяхме велика нация, а днес хората ни се присмиват. Това обаче няма да се случи пак. Искам само да благодаря на всички, излезте и гласувайте! И ще се видим по-късно", заяви Доналд Тръмп, кандидат и президент на САЩ 2017-2021 г.

"Ако искате да продължите напред без хаос, ако искате да продължите напред без повече отмъщение, ако искате да продължите напред с чувство на надежда, присъединете се към нас! Моля за вашия глас, а обещанието ми към вас е, че всеки ден ще се фокусирам върху това, което е необходимо, за да ви накарам да се гордеете. Ние можем да го направим!", подчерта и Ники Хейли, кандидат за президент на САЩ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи