Светът трепери! Страшна драма с Брус Уилис

Всеки ден може да е последният

Светът трепери! Страшна драма с Брус Уилис | StandartNews.com

Новините за Брус Уилис не са много добри. Здравето на актьора изглежда се влошава, според два потвърждаващи източника, които са разговаряли с US Weekly. Те разкриват и мярката, предприета от семейството на актьора, тъй като "всеки изминал ден може да е последният му", предаде БЛИЦ.

Трудно е да се приеме истината за тези, които са смятали, че Брус Уилис е - подобно на героите, които изобразяваше на екрана - несломим. През пролетта на 2022 г. семейството на актьора разкри пред широката общественост, че той има афазия - езиково разстройство, което засяга способността на човек да общува. Диагноза, която задължително слага преждевременен край на актьорската му кариера.

След това допълнителни изследвания разкриха, че Брус Уилис има фронтотемпорална деменция - нелечимо мозъчно заболяване, което уврежда речта и двигателните умения.

Според Националния институт по здравеопазване на САЩ средната продължителност на живота на хората, страдащи от това заболяване, е само шест до осем години, докато някои по-песимистични медицински източници я определят на едва две години, разкрива US Weekly, който посвещава корицата си тази седмица на борбата на героя от сагата "Умирай трудно", която очевидно е и тази на жените в живота му.

На бившата му съпруга Деми Мур, на трите им дъщери Румър, на 35 г., Скаут, на 32 г. и Талула, на 29 г., както и на съпругата му Ема и двете им дъщери Мейбъл, на 11 г., и Евелин, на 9 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ужас
преди 7 месеца

Питам се ,дали не е последица от ваксинирането с ковид ваксина?

Откажи