Съпругът на кралица Елизабет в тежка катастрофа

Принц Филип бил зад волана, невредим е, но в шок

Съпругът на кралица Елизабет в тежка катастрофа | StandartNews.com

97-годишният съпруг на британската кралица Елизабет II - принц Филип, херцог на Единбург,  е катастрофирал тежко, съобщи The Telegraph.

По време на инцидента, който е станал близо до имението Сандрингам, принцът е бил зад волана на своя Land Rover Freelander, който обикновено лично шофира.

Представители на кралското семейство са потвърдили за инцидент с участието на два автомобила, но са уточнили, че Филип не е пострадал, но за всеки случай е бил прегледан от лекар. "Той е бил в съзнание, но силно шокиран от случилото се", съобщи кралският кореспондент на Би Би Си Николас Витчел.

Междувременно Би Би Си съобщи, че при сблъсъка на двата автомобила, джипът на принца се е преобърнал, но двама очевидци на катастрофата са му помогнали да излезне. На кадрите на KFLM от мястото на произшествието се вижда, че управляваният от Филип  Land Rover Freelander е с разбито стъкло и лежи обърнат на една страна, а наблизо до него стои тъмен миниван. Според британските медии двама от колата, с която принцът се е сблъскал, са откарани в болница.

Фото: "Мирър"

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай