Путин получи сензационно предложение, от кого

Каприс Буре с условие към руския президент

Путин получи сензационно предложение, от кого | StandartNews.com

След като миналата година се снима без дрехи, за да повиши осведомеността за войната на Владимир Путин в Украйна, и бе написала на гърба си "М*йната ѝ на войната", супермоделът Каприс Буре сега заяви, че все още смята, че голотата може да изиграе роля за евентуалното прекратяване на конфликта.

"Предполагам, че мога да изпратя на Путин писмо, обещаващо няколко голи снимки, ако се оттегли от Украйна. Ако това спре войната, тогава бих го направила", каза 51-годишният модел на афтър партито за новия филм "The Lair", което събра знаменитости в "Maddox Tavern" в Мейфейър, съобщава "Daily Mail", цитира dir.bg.

Каприс също така се разговори за опита си с наркотиците. Навремето взела по погрешка, когато е била млада и неопитна. Приятелят ѝ сложил хапчета метаквалон, хипнотичен седатив в шише с аспирин и понеже тя имала болки и спазми по време на месечния си цикъл, изпила няколко. "След това отидох във фитнеса, спортувах и изведнъж всичко стана странно и паднах".

Тя отчита, че сега е на "добро място", след като спря и алкохола и живее здравословно. "Пиех, за да съм като другите. Тогава те всички употребяваха и наркотици", споделя тя.

Има двама сина, съпруг, пие само по чаша и признава, че целия си живот е прекарала на диети. "Не вярвайте на модели, когато казват, че ядат бургери и си стоят така слаби, лъжа е", твърди Буре, която е убедена че сега светът е "още по-суетно и повърхностно" място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай