Щатска актриса поиска да е майка на Путин! Шокираща изповед

Аналин Маккорд шокира света с авторска поема

Щатска актриса поиска да е майка на Путин! Шокираща изповед | StandartNews.com

Актрисата от сериала "90210", Аналин Маккорд, шокира света с авторска поема, която публикува в своя Twitter акаунт, предава woman.bg.

В произведението си тя описва желанието си да бъде майка на руския президент Владимир Путин, чиито войски нападнаха Украйна през предходните дни. Произведението започва с извинение към 69-годишния Путин.

“Много съжалявам, че не съм твоя майка. Ако аз бях твоя майка, щеше да бъдеш обичан, щях да те държа в ръцете си в светлина от щастие”.

Голяма част от коментарите под поста обвиняват Маккорд, че се опитва да влезе в заглавията на медиите по ужасен начин - чрез една трагична война.

“Не съм сигурна дали това е трябвало да бъде пародия, или просто всички в Холивуд са полудели”, гласи един от коментарите към клипа на актрисата. Във видеото, което вече има над 18 милиона гледания, 34-годишната Маккорд споделя още, че светът е щял да бъде по-добро място, ако тя е била майка на руския президент.

“Ако аз бях твоя майка, светът щеше да бъде топъл. Ако аз бях твоя майка и светът беше студен, щях да умра, за да те стопля. Щях да умра, за да те защитя от несправедливостта, насилието, терора, несигурността. Щях да умра, за да ти дам живот.” - се казва още в поемата.

Въпреки че Маккорд обвинява майката на руския лидер за военната криза, Мария Шеломова обаче често е характеризирана като мила жена, работеща във фабрика, която дори тайно кръстила на сина си във времената на комунизма.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай