Сърбия подскочи! Съобщиха за български шпионин

Мъжът е арестуван след продължително следене

Сърбия подскочи! Съобщиха за български шпионин | StandartNews.com

Сръбските медии съобщават, че в Западните покрайнини днес е арестуван 61-годишен мъж с инициали Л. Г., който е "шпионирал в полза на България".

В разпространеното съобщение на прокуратурата от град Враня се казва, че "срещу лицето е повдигнато обвинение за съмнения в извършване на шпионска дейност". Според прокуратурата Л.Г. е предавал на членове на организация от България военни тайни, които могат да доведат до вредни последствия за сигурността, отбраната и военните интереси на Сърбия.

Мъжът е арестуван след продължително следене от страна на спецслужбите на страната и прокуратурата във Враня. Задържаният е предаден на следствените органи за разпит, предава БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Надя Драганчева от Тутракан
преди 4 месеца

Аз съм Надя Николова Драганчева-шпионката шафрантия и живея в гр.Титракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5 до старото пазарче.Аз съм дърта баба -нимфоманка и си търся двама млади секс партньори-до 55 годишни,на възраста на синът ми-за групов див секс с мен.Имаю ракия за секс паузите.Плащам по 100 лева на човек за ден. Обичам аналнен селс,но брз презерватив,за да усещам натурално патката

Откажи