Руски опозиционер с призив към света

Емоционално обръщение на Иля Яшин в социалните платформи

Руски опозиционер с призив към света | StandartNews.com

Руският опозиционер Иля Яшин с емоционално обръщение в социалните платформи. Той призова международната общност да направи всичко възможно да бъде освободен Владимир Кара-Мурза, който излежава 25-годишна присъда за държавна измяна.

Притеснявам се за Владимир Кара-Мурза. След убийството на Навални стана очевидно, че животът на всеки политически затворник е в опасност. Но съдбата на Кара-Мурза е повод за особена тревога, пише Яшин, който също е в затвора за 8 години за разпространение на невярна информация за руската армия.

"И днес искам да се обърна към ръководството на ООН, към президента на САЩ, към лидерите на Европейския съюз. Проявете добра воля и задействайте всички дипломатически инструменти, за да може Кара-Мурза да бъде освободен възможно най-скоро. Направете го, докато не е късно", завършва Яшин, предаде БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи