Пускат дебатите Обама - Ромни на живо по Ю Тюб

Пускат дебатите Обама - Ромни на живо по Ю Тюб | StandartNews.com

Вашингтон. Сайтът за видео споделяне Ю Тюб ще излъчи на живо всички дебати между американския президент Барак Обама и кандидата на републиканците Мит Ромни заедно с дебата на вицепрезидентите, съобщи АФП.

"Независимо къде се намирате в света или как влизате в интернет, ще можете да гледате най-важните събития от изборите през 2012 в Ю Тюб", съобщи Сайтът за видео споделяне, който е собственост на Гугъл. Отразяването започва с първия дебат между кандидат-президентите в Денвър, щата Колорадо, утре.

Ю Тюб ще излъчи и дебата на 11 октомври между вицепрезидента Джо Байдън и кандидата на републиканците за вицепрезидент Пол Райън, както и останалите два дебата между кандидат-президентите на 16 октомври и 22 октомври.

"Тези четири дебата за изборите са единствената възможност да се види как кандидатите за президент и вицепрезидент отстояват позициите си по най-важните въпроси - от работните места и икономиката до бъдещето на Близкия Изток", съобщи Ю Тюб.

Ю Тюб ще излъчва също така коментари и анализи за дебатите от осемте си партньора за изборите - Ей Би Си Нюз, Ал Джазира Инглиш, БъзФийд, Лари Кинг, Ню Йорк Таймс, Фил ДеФранко Юнивижън и Уолстрийт Джърнъл. Юнивижън също ще излъчва дебатите на живо с превод на испански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай