Призракът се връща? Трагична вест за самолета над Вашингтон

Няма оцелели, каква е причината

Призракът се връща? Трагична вест за самолета над Вашингтон | StandartNews.com

Много сериозен инцидент край Вашингтон. Има ли препратка към трагичнити събития от 11 септември 2001 година? 

Спасителите не откриха оцелели след катастрофата на малък самолет, който навлезе във въздушното пространство на Вашингтон, без да отговори на съобщенията на диспечерите, пише Факти.бг.

Самолетът се разби във Вирджиния, съобщават медиите, позовавайки се на полицията.

За мистерията на инцидента се добавя и фактът, че самолетът е летял на автопилот, без да реагира на опитите за установяване на контакт с него.

Изтребители на американските военновъздушни сили прехванаха въпросния самолет, съобщи Министерството на отбраната на САЩ.

Изтребителите са използвали сигнални ракети "в опит да привлекат вниманието на пилота", добавиха от НОРАД, като подчертаха, че самолетите "са имали разрешение да се движат със свръхзвукова скорост и е възможно жителите на региона да са чули силен звук от преминаването на звуковата бариера".

Федералното авиационно управление заяви, че машината "Чесна 560 сайтейшън Ви" е излетяла от Елизабетаун, в щата Тенеси, вчера и е трябвало да се приземи на летище "Маккартър" на остров Лонг Айлънд. По необясними причини самолетът направил завой над острова, намиращ се в Ню Йорк и се насочил към федералната столица Вашингтон, преди да се разбие в планинска зона близо до Монтебело в щата Вирджиния в 15,30 ч. следобед вчера местно време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай