Президентски гняв! Зеленски взе най-милото на 4 звездни дами

Наложи им санкции за 5 години

Президентски гняв! Зеленски взе най-милото на 4 звездни дами | StandartNews.com

Украинският президент Володимир Зеленски взе безмилостно решение към 4 звездни дами от Украйна. Наложи им санкции за 5 години. Под ударите на президентския гняв попаднаха певиците Ани Лорак, Таисия Повалий, Анна Седокова и телевизионната водеща Регина Тодоренко, известна с проекта "Орел и опашка", съобщи РИА Новости .

Четирите звезди са от украински произход, но в момента живеят и работят в Русия.

Според указа на Зеленски активите им на територията на Украйна са блокирани. Те не могат да извършват търговски операции и да теглят капитали.

Самите звезди все още не са коментирали тези мерки.

Регина Тодоренко не изрази позицията си за ситуацията в Украйна, но тя активно преследва кариера в Русия. Участва в шоуто "Ледена епоха" на Първи канал. Ани Лорак и преди е била критикувана от украинци поради факта, че песните й са записани на руски.

Таисия Повалий се сблъска с критиката на украинските граждани и колегите си от шоубизнеса, след като се представи на сцената на Кремъл на 9 май. Тя бе заклеймена не само от феновете си. От нея се отказа и синът й, който замина със семейството си за Испания. Той каза, че не иска да има нищо общо с майка си.

Неотдавна пък най-новата песен на Вера Брежнева бе обявена за екстремистка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай