Пресаташето на Путин: Не е вярно за бебето

Пресаташето на Путин: Не е вярно за бебето | StandartNews.com

Прессекретарят на Владимир Путин даде изявление пред кореспондента на "Форбс" във връзка с информациите, че руският президент и Алина Кабаева имат бебе. Дмитрий Песков отрече новината.

"Информацията за раждането на бебе на Владимир Путин не отговаря на действителността", сподели Песков, "Планирам да се обърна към хората, които разполагат със средства, да организират конкурс за най-добра журналистическа клюка".

Руският президент имаше 30-годишен брак с Людмила Путина. През юни 2013 година двамата обявиха развод. Те имат дъщери Мария и Екатерина - съответно на 29 и 28 години. Миналата година Путин подчерта, че с Людмила пазят отлични отношения, срещат се и се събират с децата, макар и не толкова често, колкото би искал.
.
В Русия обаче припомнят, че на 11 април 2008 година вестник "Московский корреспондент" написа за планирана сватба между Путин и Кабаева. Наложи се самият държавен глава да прави опровержение, докато беше на визита в Италия. "Винаги съм се отнасял лошо към тези, които се ровят в чуждия живот със своите грипозни носове и еротични фантазии", каза Путин.

След статията вестникът беше просто закрит. Собственикът на медията Александър Лебедев изтъкна като официална причина липсата на финанси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай