Пола лъска имидж с ПР-агенция

Пола лъска имидж с ПР-агенция | StandartNews.com

Вашингтон. Пола Бродуел, любовницата на бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс, е наела ПР-агенция, за да оправи имиджа си след скандала. Това съобщи Ройтерс.

Фирмата е от Вашингтон и се казва Glover Park Group, информира агенцията. В нея работят известни специалисти като Ди Ди Майърс, който е бил прессекретар в Белия Дом по времето на Бил Клинтън. Миналата година ПР-агенцията е купена пък от WPP Plc, най-голямата световна рекламна група, допълва Ройтерс.

Скандалът около любовната афера на бившия шеф на ЦРУ избухна, след като Пола Бродуел изпратила серия от заплашителни мейли към друга познайница на Петреъс - Джил Кели. Жената се оплакала от тормоза във ФБР, а те се натъкнали на връзката между генерала и Пола. Петреъс се наложи да напусне поста си, а Бродуел се разследва дали не е злоупотребила със секретна информация. От скандала обаче не беше пощадена и Джил Кели.

Тя също е прибягнала до услугите на ПР-специалист, съобщи Ройтерс. Това е Джуди Смит, известен експерт по кризисен ПР.

Въпреки че беше най-засегнат от скандала Петеръс се е задоволил само с услугите на адвокат. Това е Робърт Бърнет от кантората Williams & Connolly LLP. Неговите умения са били използвани и от Барак Обама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай