Почина Кралят на порното

Лари Флинт издъхна в дома си

Почина Кралят на порното | StandartNews.com

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Larry_Flynt_2009.jpg

Кралят на порното Лари Флинт почина. Основателят на списание "Hustler", който изгради империя за забавления за възрастни, издъхна в дома си в Холивуд Хилс на 78 г., потвърди пред CNN неговия племенник Джими Флинт-младши. Точната причина за смъртта на Флинт не съобщава. Флинт-младши обаче каза, че чичо му е бил в лошо здравословно състояние през по-голямата част от последните 30 години. Уточни само смъртта му не е свързана с COVID-19. "Лари беше бунтар. Той имаше много сложна личност. За това и направиха филм за него”, каза Флинт-младши за чичо си.

http://referentiel.nouvelobs.com/file/14731238.jpg

Флинт стартира порнографското списание "Hustler" през 1974 г. Профил на Флинт, публикуван в The Hollywood Reporter през 2013 г. описва "Hustler", като списание, насочено към "по-синя от публика от тази на Playboy". "Hustler" стана известно със своите графични и противоречиви изображения, включващи изнасилване и осакатяване. Флинт основава "Larry Flynt Publications", която произвежда други порнографски списания като "Barely Legal" и "Beaver Hunt". Стартира и други бизнеси, като казиното "Hustler" в Лос Анджелис.

https://images.chr.bg/uploads/2015/06/26/11111.jpg

През 1978 г. Флинт е прострелян и парализиран от кръста надолу от серийния убиец Джоузеф Пол Франклин. В интервю от 2013 г. Франклин казва пред CNN, че е разстроен, след като видял междурасова двойка снимана за издание на "Hustler"."Просто ми стана лошо. Мисля, че белите се женят за бели, черните се женят за черни, индианците се женят за индианци. ориенталците с ориенталци. Хвърлих списанието и си помислих, че ще го убия", казва Франклин. По случая е направен филм - "Народът срещу Лари Флинт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай