Първи думи на Путин след изборите. Стресна руснаците

Обърна се към опонентите си и ги изненада с реч

Първи думи на Путин след изборите. Стресна руснаците | StandartNews.com

Руският президент Владимир Путин изненада руснаците. Той направи специално изявление, с което се обърна към опонентите си на вота. 

ВИЖ ОЩЕ: Къде Путин катастрофира на изборите

Путин бе преизбран на поста с 87,28 процента от гласовете на приключилите вчера тридневни избори в страната, показаха данни, публикувани днес на сайта на Централната избирателна комисия на Русия след обработването на 100 процента от изборните протоколи.

Путин обяви, че той и другите кандидати на изборите имат общи цели, предаде ТАСС. 

"Всеки от нас измина своя път в хода на тази избирателна кампания. Аз знам, и винаги тръгвам оттам, че всеки човек, още повече председател на парламентарна група, има свой възглед за това какво и как е необходимо да направим, за да можем да постигнем едни и същи цели в националното развитие", заяви Путин в обръщението си към другите кандидат-президенти на среща в Кремъл.

"Нашите цели така и така си остават общи, това е безспорно, очевидно е", каза още той.

"Знам това в резултат на дългото и близко общуване както с вашите партии, така и с вас самите", обърна се президентът към Николай Харитонов от Комунистическата партия на руската федерация (КПРФ), Владислав Даванков от партия "Нови хора" и Леонид Слуцки от Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР). 

Путин е убеден, че споменатите от него общи цели следва да се постигат и не е важно коя партия какви идеи излага, пише БТА. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай