Пакистански супермодел в самолета ковчег/ФОТО/

Загинала ли е суперкрасавицата Зара Абид

Пакистански супермодел в самолета ковчег/ФОТО/ | StandartNews.com

Пакистански супермодел и актриса най-вероятно е била на борда на пътническия самолет на Pakistan International Airlines, който се разби вчера в жилищен в комплекс в Карачи. Зара Абид има повече от 80 000 последователи на Instagram, а родителите й отчаяно се опитват да разберат какво се е случило с дъщеря им. Въпреки, че няма официално потвърждение за смъртта на Зара, социалните мрежи вече са пълни с жалейки по невероятната красавица.

ВИЖ ОЩЕ: ЧУДО! Има оцелели в падналия самолет

Според непотвърдена информация братът на Зара се е втурнал към мястото на катастрофата, за да я търси. Докато повечето от приятелите на Зара първоначално пускаха туитове, че тя е починала, по-късно, след като се появиха новини, че в катастрофата има оцелели, някои от тях изтриха туитовете си.

Въпреки това, журналистът Заин Хан заяви в Twitter, че Абид не е оцеляла при катастрофата, "Беше потвърдено, че моделът и актрисата Зара Абид не е сред оцелелите в катастрофата на самолета # PK8303 #PIA. Такива трагични новини! Сърдечни съболезнования към семейството и приятелите й.”, написа той в социалната мрежа. Въпреки това, час по-късно той пусна нов туит, в който съобщава, че е възможно чудо и че може би Зара Абид е сред оцелелите.

В справката с пътниците на борда на самолета обаче фигурира и името на Зара Абид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай