Понеделник,

Още 2 деца загинали в хеликоптера на Коби

От: СТАНДАРТ -
154
Още 2 деца загинали в хеликоптера на Коби
A
A
A
  • Открити са всички тела на загиналите при инцидента

Още две деца са загинали в катастрофата с хеликоптера на легендата от NBA Коби Брайънт. Властите все още не са обявили официално имената на деветимата загинали в катастрофата, но медиите в САЩ съобщиха имената им. В хеликоптера-ковчег, който се разби в стръмен хълм северозападно от Лос Анджелис са били: 41-годишната баскетболна легенда Коби Брайънт, 13-годишната му дъщеря Джиана, треньорът по бейзбол на местен колеж Джон Алтобели (56), неговата съпруга Кери Алтобели(46), дъщеря им Алиса (13), помощник-треньорката по баскетбол от академията на Коби Брайънт Кристина Маузер (38), Сара Честър (45), дъщерята на Сара Честър Пейтън Честър (13) и пилота на хеликоптера, 50-годишният Ара Зобаян.

Всички тела на загиналите в авиокатастрофата вече са открити от разследващите и са предадени на съдебните лекари, съобщи телевизия „Кей Ти Ел Ей”. Властите първоначално обявиха, че може да отнеме време да бъдат издирени всички 9 тела, защото отломките от разбилия се с голяма скорост хеликоптер са се разпилели на значителна площ.

"Опашката е от едната страна на хълма, а фюзелажът - от другата. Основният ротор е 100 метра по-нататък. Останките са пръснати върху разстоянието от 200-250 метра", казва Дженифър Хоуменди, която ръководи разследващия екип.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com