Нова мощна експлозия в Истанбул

Нова мощна експлозия в Истанбул | StandartNews.com

Мощен взрив избухна в близост до полицейски участък в предградие на турския град Истанбул. Това съобщи телевизионният канал Си Ен Ен Тюрк.

Експлозиите са били придружени от стрелба. Не се съобщава за пострадали. Две жени са в капан в сграда след нападението, което стана в района Байрампаша, допълва телевизията.

Според турски медии жените са хвърлили гранати и после е последвала стрелба. Местната полиция е започнала операция, за да неутрализира нападателите.

Подозира се нов терористичен ад в южната ни съседка. Две терористки са хвърлили бомби по полицейски участък, съобщава телеканалът CNN Türk. По информация на очевидци взривът е бил съпровождан от стрелба. Инцидентът е станал в района Байрампаша, добавя NTV.

Предполага се, че две терористки са хвърлили няколко гранати по местния полицейски участък. Към момента информация за жертви и пострадали няма.

В момента тече операция по неутрализиране на терористките.

Двете жени са били убити в жилищна сграда, където са се укрили след нападението.
Според местните медии при атаката двете нападателки са хвърлили няколко гранати и са открили огън срещу централата на истанбулската полиция за борба с безредиците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай