Нарекоха Путин "чудовище"! САЩ и Канада с тежка атака

Категорични думи на лидерите

Нарекоха Путин "чудовище"! САЩ и Канада с тежка атака | StandartNews.com

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин е отговорен за смъртта на руския опозиционер Алексей Навални, предадоха световните агенции.

Байдън определи Навални като "мощен глас на истината". 

"Ние не знаем какво точно се е случило", обче добави Байдън във връзка с новината за кончината на Навални, отбелязва БТА.

Смъртта на руския опозиционен лидер Алексей Навални, за която бе съобщено днес, е трагедия, която припомни на целия свят какво чудовище е руският президент Владимир Путин, заяви канадският премиер Джъстин Трюдо в интервю за радио Си Би Си, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. 

"Той беше толкова силен борец за демокрация, за свободи за руския народ. Това наистина показва до каква степен Путин е ограничавал и ще ограничава всеки, който се бори за свобода за руския народ", каза Трюдо. "Това е трагедия, това е нещо, което напомни на целия свят какво чудовище всъщност е Путин", допълни канадският премиер. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи