Медведев издаде голяма тайна. Шокиращи думи към Запада

Какво е знаел той още преди седем години

Медведев издаде голяма тайна. Шокиращи думи към Запада | StandartNews.com

След присъединяването на Крим към Русия е станало очевидно, че Западът планира да води ожесточена битка с Москва. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, цитиран от ТАСС.

"Малцина от нас, може би преди 5-7 години, можеха да си представят какво ще се случи. Да, видяхме накъде отиват нещата и видяхме позицията на западните държави към нашата страна. Те разбраха, че няма да жертваме своята независимост, да се откажем от суверенитета и да им се закълнем във вярност", изтъкна той на среща с доброволци и дарители на своята партия "Единна Русия", които участват в хуманитарната ѝ програма.

"След като Крим стана част от Русия, беше очевидно, че всички те са се съсредоточили да се конфронтират с нас колкото е възможно повече, да се борят с нас в опит да анулират всичките ни постижения в развитието от последните години", продължи Медведев.

Според него западните страни са положили усилия да заличат историческата памет на страната.

"Сякаш не е имало такава държава и хората не са живели заедно. Те просто искаха да седим в малките си апартаменти и да се радваме, че ни помагат да живеем по някакъв начин, докато ни дават своите долари", възнегодува той.

Медведев бе категоричен, че Русия не може да се съгласи с тези условия, тъй като въпросът засяга развитието на страната като цяло.

"В момента, в който те по същество решиха да противопоставят два близки народа, всичко веднага стана ясно за всички ни. Това е очевиден начин просто да се ограничи развитието на Русия", подчерта политикът.

Той каза, че основната цел на "онези сили, които отдавна работят за този конфликт", е да ограничат развитието на страната му и да сдържат нейния потенциал.

"За какво? За да осигурят собственото си господство", заключи Медведев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай