Мъжът на Алесандра Мусолини в секс скандал с непълнолетни

Мъжът на Алесандра Мусолини в секс скандал с непълнолетни | StandartNews.com

Рим. Мъжът на Алесандра Мусолини е един от 20-те разследвани в скандала с непълнолетни проститутки, съобщиха италианските медии. Според информацията Мауро Флориани, който е бивш полицай и съпруг на внучката на италианския диктатор Бенито Мусолини, е ползвал услугите на две момичета на 14 и 15 години. Те произхождат от семейства от средната класа и съобщили пред разследващите, че използвали получените за услугите пари, за да си купуват маркови дрехи и скъпи телефони.

 

Случаят стана известен през октомври, когато петима мъже бяха арестувани. Според данните момичетата са започнали да „работят" през май 2013 г., след като са привлечени през сайт за запознанства. Сутрин те ходели на училище, а следобедите са извършвали услугите, с които си заработвали до 600 евро дневно. Клиентите били заможни.

 

С проверка на номерата в телефоните на момичетата полицията съставила списък с 20 заподозрени, сред които и съпругът на Алесандра Мусолини. Той се е предал на властите, но отрича да е правил секс с момичетата.

 

Случаят е пореден удар по имиджа на Алесандра Мусолини – бивша актриса, която в момента е депутат от партията на бившия премиер Силвио Белускони „Форца Италия". Преди шест години тя разбуни общественото мнение с изказането си „по-добре да съм фашист, отколкото гей".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай