Край! Меган обяви война на Чарлз

Защо се опъна на кралското семейство

Край! Меган обяви война на Чарлз | StandartNews.com

Меган Маркъл днес обяви война на кралското семейство в последния трейлър на Netflix за последните три епизода от документалния сериал на семейство Съсекс, който ще излезе утре.

В поредната необикновена атака срещу роднините на съпруга си, херцогинята на Съсекс каза, че негативните истории за нея ще се появят в пресата след негативните истории с участието на други кралски особи.

Днешният 65-секунден трейлър не включва принц Хари, който вече обвини неназовани сенчести фигури, че лъжат за него и съпругата му, за да защитят брат си принц Уилям.

Днес  херцогинята на Съсекс  казва, че е имало заговор за нападение срещу нея (б.ред. в пресата), за да бъдат защитени "други кралски особи". Нейният британски адвокат Джени Афиа каза, че се води „война срещу Меган“.

Меган Маркъл предположи, че е била превърната в изкупителна жертва, добавяйки: „Ще видите как се разиграва всичко. Появява се неприятна история за някой в ​​​​семейството и те ще казват: „Трябва да направим това да изчезне“.

Меган, която каза, че кралските особи са я "хвърлили на вълците", предполага, че тя ще бъде използвана от кралски помощници, за да се отклони вниманието от негативни истории за други кралски особи, предаде Дейли мейл.

Нейната приятелка Луси Фрейзър казва: „Мег стана изкупителна жертва за двореца. И така те щяха да подхранват истории за нея, независимо дали са верни или не, за да избегнат вниманието към други неблагоприятни истории“. 

Адвокатът на Меган, Джени Афиа каза: „Имаше истинска... война срещу Меган и със сигурност видях доказателства. 

Тя добави, че историите за бащата Томас Маркъл в пресата - и разпадането на връзката им - са "последната капка" за херцогинята. 

Последният язвителен залп на Хари и Меган в кралското семейство днес беше отхвърлен от критиците, като един от тях каза: „Никой не взема уроци по честност от тях.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай