Кой е Дамиано Давид-новият секссимвол на Евровизия

Името на фронтмена на "Манескин" стана едно от най-горещите в социалните мрежи

Кой е Дамиано Давид-новият секссимвол на Евровизия | StandartNews.com

Италианската група "Манескин" спечели тазгодишния конкурс "Евровизия". "Zitti e buoni" беше най-слушаната в световен мащаб на музикалните платформи от всички участващи на песенния конкурс, с над 26 милиона прослушвания от март до май включително. Междувременно името на фронтмена Дамиано Давид стана едно от най-горещите в социалните мрежи, включително във видеоплатформата TikTok.

View this post on Instagram

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Призиви Италия да бъде дисквалифицирана и призът ѝ да бъде отнет се чуха от различни страни. Причината - 3-секундно видео, на което се вижда как фронтменът на групата "Манескин", Дамиано Давид, се навежда към масата. Основната версия - за да употреби кокаин. Пред Би Би Си Дамиано Давид се оплака, че тези "абсурдни" слухове са засенчили победата на групата на Евровизия и допълни, че е обиден.

"Не използвам кокаин, не. Не употребявам наркотици", категоричен е фронтменът, като по-късно му бе направен тест за наличието на забранени вещества и той е категоричен - италианецът не лъже.

Но кой е Дамиано Давид?

Едва на 22 Дамиано привлича вниманието на света не само с таланта си. Мнозина го обявиха за най-секси изпълнител в Европа. И няма и как да е иначе - той притежава уникална харизма, очарователна усмивка, приказни очи и тяло на рок звезда. Истината обаче е, че се знае сравнително малко за него. Той е роден през 1999-а в Рим и винаги е знаел, че иска и трябва да се занимава с музика. 

Едно от малкото неща, известни за италианеца е, че той е във връзка от 4 години. Жената до него е 25-годишна моделка, Джорджина Солери, като двамата вече дори планират сватба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай