Кошмар! Какво направиха със служителка на BBC

Изнасилили са я по време на снимки

Кошмар! Какво направиха със служителка на BBC | StandartNews.com

Служителка на BBC е била изнасилена по време на снимки на готварското шоу Hungry For It. За инцидента, станал през септември миналата година, става ясно едва сега, пише The Sun, позовавайки се на свой източник.

„Предполага се, че нападателят е почукал на вратата, нахлул е в стаята, където е била служителката, и я е изнасилил“, казва източникът, като отбеляза, че инцидентът е шокирал целия снимачен екип.

„Никой от нас не е предполагал, че това може да се случи, когато подписахме договора“.

Член на снимачната група споделя, че след случилото се в Лондон на свидетелите е било забранено да правят каквито и да е публични изявления и да разпространяват информация за инцидента

От полицията съобщиха, че жалбата е била подадена девет дни след престъплението. В момента се води разследване.Междувременно от BBC уверяват, че жертвата получава цялата необходима помощ.

„BBC Studios има силни политики, за да гарантира, че всеки от нашите служители, които може да са били жертва на престъпление, получава цялата подкрепа, от която се нуждае, и че въпросът се разглежда с най-голяма сериозност и внимание“, казва говорител на медията, цитиран от БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай