Кошмар. Гори имение за 25 млн.долара на световна звезда!

На колко се оценяват щетите

Кошмар. Гори имение за 25 млн.долара на световна звезда! | StandartNews.com

Световна музикална звезда получи много неприятна вест.

Имението на диджея Калвин Харис в Бевърли Хилс избухна в пламъци, съобщава Daily Mail.

Служителите на спешна помощ са получили обаждане привечер за миризма на дим, изпълваща дома, съобщават източници от правоохранителните органи пред TMZ. Според таблоидът аварийните екипи са се отнесли към инцидента като към голяма спешна ситуация, тъй като са били изпратени 10 пожарни коли и 20 души, включващи комбинация от пожарникари и спешни медици.

В този момент Калвин не е бил в къщата, а пожарът е нанесъл щети, които ще му струват около 100 000 долара. Според изданието огънят тръгнал от горните етажи на имота. Един от очевидците споделя, че е видял дим, излизащ от покрива на къщата.

Други хора, намиращи се на мястото на инцидента, споделиха, че са видели линейки, пристигащи заедно с пожарни коли, а наоколо дори са били забелязани да кръжат хеликоптери, макар че не е ясно дали те са били част от спешната помощ или са били новинарски, предаде дир.бг.

В крайна сметка е установено, че пожарът е стигнал чак до долните етажи, чак до домашното кино на популярния артист. Негови близки споделиха, че през последните години той е отдавал имението под наем. През 2022 г. е пуснал на пазара дома за 25 млн. долара. Но все още не бил намерил купувач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
asek
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи