Клинтън води с 8% пред Тръмп

Клинтън води с 8% пред Тръмп | StandartNews.com

Хилари Клинтън води с 8% пред своя съперник Доналд Тръмп. Това показва едно от последните проучвания на института „Ипсос", изготвено за агенция Ройтерс.

42% от вероятните избиратели ще гласуват за Клинтън, а 34% - за Тръмп, показва сондажът, проведен в периода 14-18 август. 23% обаче няма да подкрепят нито един от двамата основни претенденти, сочи още статистиката.

Клинтън води Тръмп през по-голямата част от предизборната кампания, уточнява Ройтерс.

Здравето на Клинтън продължава да е тема на спорове, според FoxNews

Писмо от две страни от лекаря на Хилари Клинтън от преди година, в което обявява, че бившата първа дама, сенатор и държавен секретар е „годна" да бъде президент, с нищо не успява да разсее съмненията относно здравословното ѝ състояние на сред изтощителната кампания. Това твърди FoxNews. Снимки как кандидатът за президент на демократите получаващ помощ да се качи по стълбите, честите пристъпи на кашлица по време на кампанията и слуховете, че полученото през 2012 г. сътресение всъщност е нещо по-сериозно, превръщат здравословното ѝ състояние в проблем.

Здравето на Клинтън е тема на обсъждания още откакто получи сътресение докато беше държавен секретар. По време на преглед в Ню Йорк лекари откриват кръвоносен съсирек във вена в главата ѝ и ѝ преписват лекарства за разреждане на кръвта, призна тя пред ABC News още през 2014 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай