Хари изуми Острова! Как нарече Камила

В много скандално интервю

Хари изуми Острова! Как нарече Камила | StandartNews.com

Хари, херцогът на Съсекс определи Камила като вещица. 

В интервю той споделя, че "не изпраща текстови съобщения“ на брат си Уилям и описа кралицата консорт Камила като "злодейка“, предаде ДПА, цитирана от "Телеграф".

Хари разговаря с Андерсън Купър от Си Ен Ен и каза, че желанието на Камила да се докарва пред британската преса я прави "опасна“ и ще има "трупове по улиците заради това“. В 60-минутен разговор с Купър той говори за недоверието на кралското семейство към съпругата му Меган Маркъл, предизвикано от това, че е "американка, актриса, разведена, черна“, преди да се пошегува: "Тя трябва да е вещица“.

Купър подхвърли на херцога, че семейната му динамика е като "Игра на тронове, но без дракони“, на което Хари отвърна: "Не гледам "Игра на тронове“, но определено има дракони и това е третата страна - британската преса". Хари сподели още, че "не е бил поканен" на борда на самолета, отвеждащ други членове на кралското семейство до замъка Балморал преди смъртта на кралицата.

Запитан какво би си помислила майка му, принцеса Даяна, за разрива в отношенията с брат му, Хари каза: "Мисля, че тя би била натъжена от тази ситуация“ и добави: "Вярвам, че тя би искала помирение. И се надявам, че това е постижимо“.На въпрос дали може да се завърне като пълноправен член на кралското семейство, Хари отсече: "Не виждам как това може да се случи“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай