Какво се случва между Обама и Байдън?

Байдън отказа да отиде на рождения му ден

Какво се случва между Обама и Байдън? | StandartNews.com

 

Когато преди 4 дни президентът на САЩ Джо Байдън сбърка името на Обама с Тръмп, мнозина се зачудиха дали това е само поредния му лапсус. Днес обаче стана ясно, че май има нещо по-сериозно.

Президентът Байдън няма да може да присъства на 60-годишния юбилей на президента Барак Обама, пише The Hill, цитирайки съобщение на Белия дом. В него се казва още, че програмата му в неделния ден е запълнена със срещи в Делауер, но се надява в скоро време подобаващо да посрещне Обама  в клуба на над 60-годишните.

Бившият президент, чиито вицепрезидент бе Байдън, ще чества юбилея си на грандиозно парти в имението си  на остров Мартас Винярд.

 

Очаква се да присъстват повече от 470 гости, сред които Стивън Спилбърг,  Опра Уинфри и Джордж Клуни. Всички те ще минат на тест за коронавирус преди на влязат на приема.

На 29 юли Байдън заяви по време на речта си в щата Пенсилвания, че по време на кризата през 2009 година Тръмп го е помолил да се заеме с проблемите на автомобилната индустрия и да ги реши. После се извини и каза, че имал предвид президента Обама.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай