Как Кейт накара Уилям и Хари да си говорят /СНИМКИ/

Може би това беше моментът, който щеше да направи принц Филип най-щастлив

Как Кейт накара Уилям и Хари да си говорят /СНИМКИ/ | StandartNews.com

След погребалната служба на принц Филип, старателно подготвена от самия херцог, трогателна интермедия между двамата разделени братя се превърна в един от най-незаличимите образи на деня, пише Дейли мейл.

Принцовете Уилям и Хари вчера дадоха сигнал за размразяване на отношенията между тях, докато разговаряха след службата. Измина повече от година, откакто публично се появиха заедно.

Принц Хари говори с принц Уилям, когато напускат службата в параклиса

Седмици след интервюто пред Опра Уинфри , за което се твърди, че е накарало Уилям да побеснее от ярост, вчера той и Хари изглеждаха спокойни заедно, докато вървяха близо един до друг от параклиса „Сейнт Джордж“ обратно до замъка Уиндзор .

Именно херцогинята на Кеймбридж подготви пътя за едно от най-обсъжданите помирения от години.

Първоначално Уилям беше по-напред от съпругата и брат си, но се обърна към тях, за да говори с Кейт.

 

След това Хари настигна брат си и снаха си и те се разхождаха известно време, докато Уилям свали маската си. След това Кейт деликатно се оттегли, за да говори с графинята на Уесекс и дъщеря й лейди Луиз - оставяйки братята сами.

Джуди предположи, че страдащата от скръб кралица изглежда сравнително спокойна в сравнение с внука си принц Хари (на снимката вдясно), на 36 години, който изглежда изглежда

Явното сближаване беше добре дошъл момент след ден на осезаемо напрежение. По-рано братята бяха запазили каменните изражения на лицата си, докато вървяха зад кортежа на дядо си, разделени от братовчеда си Питър Филипс.

Херцогът на Кеймбридж тръгна пред брат си, когато влязоха в параклиса.

Уилям седеше с Кейт точно срещу Хари, но изглежда не осъществяваше зрителен контакт, а предпочиташе да насочи погледа си към ковчега на дядо си.

Членовете на кралското семейство се разхождат зад катафалката Land Rover, носейки ковчега на принц Филип

Източници казаха пред The ​​Mail в неделя, че Хари е усетил студено отношение от много свои роднини, след като пристигна във Великобритания преди седмица и се самоизолира в къщата, подарена на него и Меган като сватбен подарък от Кралицата. "По ирония на съдбата единственият, който е изразил съчувствие към него, е принц Андрю", каза един източник.

Той знае от Сара Фъргюсън - и вече от първа ръка - какво е чувството да си аутсайдер.

Миналата седмица обаче бе съобщено, че Уилям е говорил за кратко с брат си по телефона.

Хари е говорил и с братовчедка си принцеса Юджини, която остава вярна приятелка. "Смята се, че се е виждал с Юджини, най-вероятно навън", каза вътрешният човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай