Ето какво погуби 19-годишния внук на Де Ниро

Първа за загубата съобщи в социалните мрежи майката на тийнейджъра

Ето какво погуби 19-годишния внук на Де Ниро | StandartNews.com

Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е починал от фатална свръхдоза кокаин, съобщава източник от правоохранителните органи пред "RadarOnline".

19-годишният младеж е бил намерен мъртъв в неделя в апартамент в Долен Манхатън, където е бил на гости. Полицаите са се отзовали след получен сигнал, подаден от приятел на младежа. Освен това по думи на източникът мястото, на което го открили било типичната "наркоманска бърлога".

Безжизненото тяло на тийнейджъра е било намерено на стол, а до него имало бяло прахообразно вещество, за което се предполага, че е кокаин, както и неидентифицирани хапчета, съобщава още източникът. Доказателствата са иззети за изследване. Очаква се официалните резултати да бъдат оповестени до няколко дни по негови думи, допълни dir.bg.

В първото си изказване след трагичната смърт 79-годишният Робърт де Ниро заяви, че е "дълбоко разстроен" от внезапната кончина на любимия си внук. "Изключително сме благодарни за съболезнованията ви. Молим да ни бъде предоставено уединение, за да скърбим за загубата на Лео", заяви двукратният носител на "Оскар" в понеделник.

Разследващият източник коментира още пред изданието, че Лео е обичал да живее "на ръба" - пиел и вземал наркотици до зори. "Смятаме, че е имал друга страна, която накрая се е оказала смъртоносна". 

Припомняме, че първа за загубата съобщи в социалните мрежи майката на тийнейджъра - Дрена де Ниро.

"Моят прекрасен ангел. Обичах те от момента, в който те усетих в корема си. Ти бе моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Иска ми се да съм с теб точно сега. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай