Петък,

Байдън проговори! Има ли НЛО над САЩ

От: Редактор -
2994
Байдън проговори! Има ли НЛО над САЩ
A
A
A

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че няма нищо, което да свързва въздушните цели, свалени над северните Съединени щати и Канада, с разузнавателните програми на която и да е страна, включително Китай. „Все още не знаем точно какви са тези три обекта, но нищо, нищо в момента не показва, че те са свързани с китайската програма за шпионски балони или разузнавателни превозни средства... на други страни“, каза Байдън в телевизионно обръщение към нация, цитиран от Си ен ен и БГНЕС.

Оценката на разузнавателната общност е, че обектите най-вероятно са били балони, свързани с частни институции или изследвания, каза Байдън. Той добави, че планира да проведе разговор с китайския лидер Си Дзинпин. „Очаквам да говоря с президента Си и се надявам, че ще стигнем до дъното на това“, каза Байдън и допълни: „Не се извинявам, че свалих този балон“.

Президентът каза, че САЩ ще продължат да се ангажират с Китай. „Търсим конкуренция, а не конфликт с Китай. Не търсим нова Студена война. "Но не се извинявам и ще се конкурираме", аза Байдън.

 

 


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Байдън Нло Сащ