Байдън втрещи Америка! Какво каза за терора

Преди това се спъна два пъти по стълбите

Байдън втрещи Америка! Какво каза за терора | StandartNews.com

Американският президент Джо Байдън подложи на поредица от изненади аудиторията си преди важно изказване.

Байдън се спъна два пъти вчера, докато се изкачваше по стъпалата към сцената във Филаделфия, преди да каже на публиката си, че терористите от "Ал Кайда" изглеждат "неопетнени" в сравнение с тези от "злото" движение "Хамас", съобщи "Ню Йорк пост"".

Първоначално 80-годишният президент се спъна, когато започна да изкачва малкото на брой стъпала към сцената, а след това залитна напред, при което имаше опасност напълно да загуби равновесие, което напомни за инцидента с него по-рано тази година по време на церемонията по откриването на Академията на военновъздушните сили, допълва БТА.

След като възстанови равновесието си, пише вестникът, Байдън театрално се хвана с двете си ръце за парапета и се втренчи в публиката, преди да се изкачи на трибуната и да даде неочаквана оценка на глобалната терористична мрежа, извършила атентатите от 11 септември 2001 г., при които загинаха 2977 души в САЩ.

"Тези момчета карат "Ал Кайда" да изглежда неопетнена. Те са чисто зло", каза Байдън, имайки предвид палестинската джихадистка организация, която управлява ивицата Газа. "Както казах от самото начало, не се заблуждавайте, Съединените щати стоят на страната на Израел".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай