Аржентинският президент нокаутира света! Всеки иска да чуе това

Изумителна реч на държавния глава

Аржентинският президент нокаутира света! Всеки иска да чуе това | StandartNews.com

Аржентинският президентХавиер Милей направо смая света, след като каза на висок глас това, което всички нормални хора по света си мислят! Ето крилатата реч.

Добър ден, благодаря ви много. Днес съм тук да ви кажа, че Западняи свят е в опасност. Застрашен е, защото тези, които се предполга, че трябва да защитават ценностите на Запада, са отклонени умишлено от тази си цел от една визия за света, която неизбежно ще доведе до социализъм и по продължение - до бедност и мизерия.

За съжаление в последните десетилетия, изглежда мотивирани от някои хора с добри намерения, които искат да помагат на другите, и други - мотивирани от чистото желание да принадлежат към привилегированата каста, водачите на Западния свят изоставиха модела за свободата и го замениха с нещо, което трябва да бъде наречено колективизъм. Аз съм тук да ви кажа, че експериментът с колективизма никога не може да бъде решение на проблемите, които измъчват гражданите на света. Напротив - той е в корените на проблемите.

Предвид мрачния провал на колективистичния модел и неоспоримият напредък в свободния свят, социалистите бяха принудени да променят своя дневен ред. Изоставиха класовите неуредици и ги замениха със социални конфликти, които са също толкова вредни за живота на обществото и икономическия растеж.

Първата им битка бе тази с абсурдният и неестествен сблъсък между мъжете и жените. Всичко, до което радикалния феминизъм доведе, е много по-мащабна намеса на държавата, която пречи на икономическия прогрес. Откриха се работни места за бюрократи, които с нищо не допринасят за доброто на обществото и не вършат нищо. Добър пример са НПО-тата, които са отдадени да промотират този нов дневен ред.

Друг конфликт, въведен нарочно от социалистите, е този на човека срещу природата. Според него ние, хората, унищожаваме планетата, а тя трябва да бъде предпазена на всяка цена. Това отвори път за прокарване на деструктивни идеи като „контрол на популацията” или насилствено промотираните кървави аборти.

За съжаление тези вредни идеи вече са пуснали корени в нашето общество. Нео-марксистите успяха да отвлекат общата култура и логика от Западния свят чрез придобиване на медии, индоктринация в университетите и присвояване на културата.

Днес държавите нямат нужда да контролират производството, за да контролират всеки аспект от живота на хората. С инструменти като печатането на пари, дългът, субсидии, лихвени процнти, контрол на цените и регулатори и т.н. те вече управляват хората.

Доста голяма част от общоприетите политически позиции в Западните общества са варианти на колективизма. Дали се прокламират като комунисти, фашисти, нацисти, социалисти, социал-демократи, национал-социалисти, демократ-християни или християн-демократи. Всички те са нео-кейнесиански, прогресивни, популистки, националистични или глобалистки на дъното. Няма големи разлика. Всички казват, че държавата трябва да управлява всеки аспект на живота на индивида. Всички те защитават модел, който е обратен на този, който доведе човечеството до най-впечатляващия му прогрес в историята.

Днес съм тук да поканя останалите държави в Западния свят да се върнат обратно на пътя на просперитета, икономическата свобода, ограничената държава и неограниченото уважение към частната собственост.

За финал искам да отправя едно послание към хората на бизнеса, които са тук и към тези, които гледат онлайн. Не се поддавайте на заплахите нито на политическата каста, нито на паразитите, които живеят на гърба на държавта. Не се предавайте пред политическата класа, която иска единствено да остане на власт и да запази привилегиите си.

Вие сте благодетелите на обществото. Вие сте героите. Вие сте създателите на най-невероятни период на просперитет, който човечеството е виждало. Не позволявайте на никого да ви каже, че амбициите ви са неморални. Ако правите пари, правите го, защото предлагате по-добър продукт на по-добра цена и помагате за благоденствието на обществото.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
39old
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи