Златев отхвърли интереси във футбола

Златев отхвърли интереси във футбола  | StandartNews.com

Посрещнаха вицешампиона "Балкан" с духов оркестър и заря

Босът на новия баскетболен шампион "Лукойл Академик" Валентин Златев отхвърли възможността да инвестира във футбола. "Не искам да се занимавам с футбол. Не вярвайте на слуховете", отсече той и обяви каква ще е дългосрочната стратегия на "студентите".

"Нашата политика ще е да разчитаме на млади български играчи. Най-големият победител в тези пет срещи беше публиката, защото следяхме един силен и спортсменски финал в първенството. Има проект за по-голяма зала, надявам се скоро да го реализираме. Човекът, който най-много преживяваше финала беше Тодор Стойков. Според мен той доказва, че освен голям спортист, ще стане и голям ръководител и мениджър", коментира Златев и потвърди, че тимът ще се цели в участие в евротурнирите, а клубът ще продължи да залага на треньора Тони Дечев.

Вицешампионите от "Балкан" пък бяха посрещнати като герои на площада в Ботевград. Градусът на настроението вдигна градския духов оркестър. Иван Лилов се опита да свири на флигорна, но се оказа, че повече му се отдават ударните инструменти. Гардът се справи с барабана и чинелите и партнираше с лекота на музикантите. Естествено купонът, не мина без българско хоро. Феновете викаха възторжено "Балканци! Юнаци!" "И само "Балкан", оле! И само "Балкан", обичаме те"! Празникът приключи с бутилки шампанско и заря.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай