Затворник иска Камата за треньор

Затворник иска Камата за треньор | StandartNews.com

Христо Стоичков може да напусне "Литекс" в посока Корсика. Френското издание "Le10Sport.com" разкри, че "Аячо" се интересува сериозно от привличането на Камата. В момента тимът е без треньор, тъй като Албер Емон напусна клуба преди няколко дни. Тойо успя да спаси отбора на магия, завършвайки на 17-о място точно над чертата.
Изданието допълва, че Стоичков почти сигурно ще напусне "Литекс", а освен от френския тим интерес към него имало и от "Бешикташ".

Шефовете на "Аячо" обаче ще изберат между Стоичков и Фабрицио Раванели. Към момента италианецът е с по-големи шансове, тъй като по-отдавна преговаря с "Аячо". Интересното е, че шеф на тима е Ален Орсони, който през годините е забъркван в какво ли не - рекет, екстремизъм и убийства. На няколко пъти дори е попадал зад решетките.

В същото време стана ясно, че няколко индийчета ще дойдат на специално обучение в академията на Камата край Барселона, където ще се запознаят със Стоичков. Това става благодарение на 31-ото издание на "Ченпиънс Тур", което се организира от индийската футболна федерация. В последните 10 години тази инициатива праща млади таланти на обучение в големите европейски клубове. Треньор на малчуганите ще е Антонио Санчес, който е скаут на "Барса". Освен Ицо някоя от тренировките ще посети и друга легенда на каталунците - Йохан Кройф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай