Защо не бива да прекаляваме с Cash out функцията?

Намалява шансът за усвояване на бонуси

Защо не бива да прекаляваме с Cash out функцията? | StandartNews.com

Възможността за затваряне на залог се използва все по-широко от потребителите на системите за онлайн залози. Cash out функцията дава шанса да се усвоят средства, преди събитието, на което е поставена прогнозата, да е приключило. Предварително затвореният залог може да донесе дори печалба, макар и не в пълния размер, каквато се изплаща след края на съответния мач или състезание при сполучливо предвиждане. Отлична презастраховка в моменти, в които рискът прогнозата да се срине, е осезаем. Само че и с използването на кеш-аут функцията не трябва да се прекалява, като ще посочим няколко добри причини за това.

Намалява шансът за усвояване на бонуси

Опитните играчи знаят това - затварянето на залог спъва успешното реализиране на промоциите, предоставени от дадения букмейкър. Как се случва това? Да вземем за пример sesame bonus за регистрация на нов клиент, предназначен за спортни залози. При него компанията предоставя на потребителя средства на игра на 100% от първия му депозит със стандартен лимит от 150 лв. Начисляват се допълнителни кредити за залагане, а не реални пари. Едва след като се изпълни условието за разиграване (в случая в 7-кратен размер сумата на депозит и бонус) и ако са останали средства по бонус сметката, те вече се прехвърлят към другата сметка - тази с реалните пари. Това условие трябва да бъде изпълнено в срок 30 дни (при другите букмейкъри времето обикновено е същото), като се правят и само квалифициращи залози с коефициенти над 1.60. Доста сериозни изисквания са поставени, за да може играчът да заслужи кредитите за залози да се превърнат в истински пари. За да се отчита превъртането на депозит+бонус, се отчитат всички прогнози, които са успешни или неуспешни, но с ясен край. Ако събитието е анулирано, отменено, а залогът е върнат, то тогава сумата не се добавя към сметката за разиграване на офертата.

Същото се отнася и за кеш-аут. Когато се затвори залогът, той автоматично се изключва от схемата за превъртане. Така че ако имаме активна промоция в платформата на даден букмейкър, е добре да внимаваме с използването на тази функция.

Лишаваме се от пълната печалба

Както стана дума и по-рано, при клик върху Cash out получаваме обратно по сметката си някаква сума, но тя е по-малка от максималната потенциална печалба. Може да е дори под размера на първоначалния залог, което означава, че в някои случаи затварянето се активира на минус с цел да се минимизира загубата. Застраховката при несигурен изход на събитието може да е добър вариант, ако то все пак се развива по нашия сценарий. А ако изглежда, че прогнозата няма как да се срине, то тогава няма и нужда да се лишаваме от пълната печалба. Като пак имаме възможност да следим коефициентите и да активираме кеш-аут в последния момент.

Букмейкърите налагат санкции

Операторите сами предоставят тази възможност на потребителите, но не обичат те да прекаляват с използването й. Съвсем не е слух това, че компаниите за онлайн прогнози могат да наложат санкции и ограничения на играчи, които твърде често затварят залозите. Първата мярка може да бъде рестрикция за използване на кеш-аут функцията временно, после това може да стане за постоянно. Крайната мярка с анулиране на целия акаунт се среща рядко, но при някои букмейкъри и това се случва. Подчертаваме, че тези санкции се налагат при системни злоупотреби. Така че ако използваме разумно възможността за затваряне на залог, няма да имаме проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай