Заплашиха Хьонес с изнасилване

Заплашиха Хьонес с изнасилване | StandartNews.com

Заплашиха Хьонес с изнасилване в затвора, разкри "Билд". Според изданието неизвестен е изпратил писмо до дома на бившия президент на "Байерн" с нападки към семейството му и предупреждение за физическо насилие, докато той е зад решетките.

Ули Хьонес беше осъден за 3,5 г. затвор за укриване на данъци. Той трябва да влезе зад решетките до 26 май. "В затвора не те чака нищо хубаво. Очаквам те. Ще бъдеш насилван. Семейството ти ще страда", написал изнудвачът и поискал 200 000 евро. Ули Хьонес и съпругата му Сузи са подали оплакване в полицията и са предали писмото. В събота вечерта на ул. "Лойтщенер" в кв "Форстенрийд" изнудвачът е бил арестуван. "Не е нормално. Радвам се, че полицията си е свършила работата бързо и е задържала този човек. Много хора ми желаят злото, но аз няма да се поддам", сподели Хьонес пред германски медии.

Затворник ще рита в Бундеслигата

Новакът в Бундеслигата "Падерборн" взе първото си ново попълнение... от затвора. Става въпрос за играча Сюлейман Коч. През 2011 г. той е съучастник в седем нападения над казина в Берлин. Най-накрая е заловен и осъден на 2 години затвор. Заради доброто си поведение обаче, Коч е пуснал след само 1 и се връща към футбола. До вчера той риташе за "Бабелсберг".

Иначе "Падерборн", където до не отдавна треньор бе Павел Дочев ще играе за първи път в историята си в Бундеслигата. След последния съдийски сигнал на мача с "Аален" (2:1) феновете на отбора нахлуха на терена. Двама от тях дори се изпикаха на тревата от радост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай