Залози през уикенда - за какво да внимаваме?

Бъдете внимателни да не попаднете на лъжливи букмейкъри, които изкушават с примамливи оферти

Залози през уикенда - за какво да внимаваме? | StandartNews.com

Уикендите са времето, когато се провеждат голяма част от футболните първенства на дадена държава. Тогава е и времето, когато феновете четат статистиките, сверяват информацията за различни мачове и отбори и на базата на проведения анализ правят своите залози на предпочитаният от тях футболен отбор. Голяма част от букмейкърите предлагат на своите клиенти футболни прогнози за уикенда, изготвени от типстъри, които предлагат много възможности за залагания на мачове, както от големите, така и от малките футболни лиги. 

Какво представляват залозите за уикенда?

Всяка седмица, в четвъртък и петък на сайтовете за спортни залози се публикуват прогнози за мачовете в Събота и Неделя. Там всеки може да намери полезна информация за двата отбора, професионални анализи от типстърите и предложения за залог. Преценката е изградена и въз основа на състоянието на футболистите, наличието на наказателни картони, представянето на отборите в предишни срещи и други. Прогнозите за залози обикновено са придружени от предложения за два вида залог. Единият вид е със сравнително висок коефициент, а другия е за точен резултат.

На какво можете да залагате?

Единият вариант е да изберете да заложите на точен резултат от срещата, но затова е необходимо да се познаят точният брой попадения на всеки едни от отборите по време на мача. Обикновено е трудно да се познае този резултат, но за сметка на това той винаги е с висок коефициент и голям шанс за печалба.

Друг вариант е да заложите на крайния резултат от мача, като тук има три варианта, от които да избирате – победа за отбора домакин, равен резултат или победа на отбора, който гостува. Този вариант на залагане е по-предпочитан, когато мача се играе от равностойни противници.

Една от най-предпочитаните прогнози е двата отбора да вкарат гол, като е достатъчно те да имат само по едно попадение, за да спечелите. Има обаче и мачове, при които не може да се предположи броя на головете, затова има вариант да се заложи и на общият брой голове в срещата. При този залог не е важно кой от отборите колко гола е отбелязал.

Къде можете да залагате за мачовете през уикенда?

След като се запознаете с прогнозите, анализите и статистиките за дадена среща, вие можете да направите своя залог в различни сайтове за спортни залози. За тази цел е много важно да изберете правилният букмейкър. Едни  от най-важните неща е той да бъде лицензиран,  трябва да се запознаете и с това какъв коефициент за залагане предлага и какви промоции и не на последно място начините за разплащане.

За какво трябва да внимавате?

Както при всяка игра, така и при спортните залози има риск и неща, за които трябва да внимавате. Бъдете внимателни да не попаднете на лъжливи букмейкъри, които ще ви изкушават с примамливи оферти, само и само, за да ви привлекат като клиенти. Те могат да ви предложа бонуси и опции, които не се предлагат в другите сайтове за залагания и после да не ви платят нищо. Затова много внимателно проучвайте и избирайте оператора си за спорни залози.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай