Залози "Комбинации" - атрактивните опции на футбол от букмейкъра 8888

Българският букмейкър има още куп опции в своите комбинирани селекции

Залози "Комбинации" - атрактивните опции на футбол от букмейкъра 8888 | StandartNews.com

Всеки онлайн букмейкър се стреми да има максимално разнообразие от футболни залози, за да спечели залагащите на най-великата игра. Хазартният оператор 8888 има богат футболен раздел с мачове от много първенства и турнири. За всички срещи има доста селекции, от които потребителят може да избира. Основно залагащите се спират на традиционните пазари за краен изход и брой голове, но в сайта на 8888 ще откриете залози Комбинации - най-атрактивните пазари на футболни мачове. Тук много от основните селекции се комбинират в един залог и така може да направите прогноза на по-висок коефициент и съответно да спечелите по-голяма сума.

Какви залози има в секцията „Комбинации“ в 8888.bg?

На първо място, пазарите в раздела комбинации се откриват лесно - влезте в дадена среща за допълнителните опции и изберете тази секция. След това ще видите и наличните предложения, които включват предимно залози за изхода на мача и брой голове. Нека ги разгледаме.

1X2 & И ОБЩ БРОЙ ГОЛОВЕ - На този пазар в 8888 залагате за крайния победител в срещата и броя голове. Например очаквате да се получи резултатен двубой и домакинът да спечели. Защо тогава да залагате само на знак 1, като може да изберете атрактивни опции като 1-ца и на 2.5 гола, 1-ца и над 3.5 гола и т.н. Коефициентите са много по-високи и ще бъдете възнаградени добре. Ако пък очаквате голово равенство в срещата, то може да изберете опцията Равенство и над 3.5 гола, като тук ставката ще бъде още по-висока.

КРАЕН РЕЗУЛТАТ & ДВАТА ОТБОРА ДА ОТБЕЛЕЖАТ ГОЛ - Доста букмейкъри предлагат тази атрактивна селекция и тя е налична в комбинациите на 8888. Може да заложите на победа на един от отборите и гол/гол, както и пък да няма попадения. Селекциите за равенство и Г/Г също са налични. Например в мач от Испания очаквате Барселона да спечели с доста голове срещу Бетис, но и да допусне попадение. Тогава изберете тази селекция за краен изход 1 и гол/гол в мача, за да получите добро изплащане.

В букмейкъра 8888 БГ може да заложите и на отбор да вкара първия гол и краен изход на срещата. Домакинът е големият фаворит в мача и бележи много на собствен терен. Очаквате гостът да поведе и да се получи обръщалка? Тогава използвайте тези атрактивни пазари, които са с високи коефициенти.

Българският букмейкър има още куп опции в своите комбинирани селекции. Краен изход и мулти голове също са интересни пазари. Може да заложите за изхода на мача и брой голове между 1 и 3 в мача или друга опция. Имате голям избор, като за повече риск може да се спрете на опцията отбор да спечели и между 2 и 5 гола в срещата. В 8888.bg дори може да прогнозирате развоя на срещата за полувреме и краен изход, както и общ брой голове. Тези пазари ви дават още по-огромни коефициенти. Помислете само колко може да спечелите, ако познаете равенство на полувреме и краен изход 1, както и да има над 2.5 гола в срещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай