Юлиян Инджов се усъмни: Кой е собственик на клуба?

Юлиян Инджов се усъмни: Кой е собственик на клуба? | StandartNews.com

Бизнесменът Юлиян Инджов изпрати чрез медиите пет въпрос, свързани с ЦСКА. "Все още твърдя, че отчетът им не ми е бил предоставен и ако те казват истината, нека публикуват одита на ЦСКА в медиите. Всичко останало са сплетни и спекулации", пише Инджов и продължава с въпросите:

1. Кой всъщност е мажоритарен собственик на ПФК ЦСКА АД: ако е юридическо лице, кой е действителен краен собственик?

2. До БФС: Може ли съответното длъжностно лице, отговарящо за лиценза на ПФК ЦСКА АД, да публикува списък с документите, които дружеството следва да представи за получаване на лиценз и кое е контактното лице от ПФК ЦСКА, отговарящо за получаване на лиценза?

3. Има ли заверен годишен финансов отчет за 2014 г. на ПФК ЦСКА АД, необходимо условие за получаване на лиценз и ако има, както твърдят г-н Томов и г-н Тодоров, да посочат къде е обявен?
3.1. Кой готви документите за лиценза?
3.2. Колко и какво ще трябва да се плати за получаването му? По списъка за плащане на приблизително 1 700 000 има ли подписани допълнителни споразумения за предоговаряне на задълженията до размер от 800 000 лева?
Сумирам ликвидните задължения:
- По списък приблизително 1 700 000.
- Заплати и осигуровки за месеците януари и февруари приблизително по 650 000 - приблизително общо 1 300 000;
- Погасяване на необезпечени задължения към НАП - приблизително 1 700 000;
Или задължения за лиценз в общ размер приблизително 4 700 000 /четири милиона и седемстотин хиляди/ лева.

4. Докато бяха декларирани задължения от порядъка на 12-13 милиона лева, на 25.03.2015 г. вестник огласи 27 000 000 лева. КОЕ Е ВЯРНОТО?

5. Вярно ли е, че "Лира Инвестмънт" е предоставила кредит на ПФК ЦСКА АД срещу 10% годишна лихва и какъв е размерът на главницата и начислените лихви и неустойки към момента?

Декларирам, че аз като физическо лице и представляваното от мен дружество, не сме предоставяли кредит на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай