Йоканович сравни Любимец с Челси

Йоканович сравни Любимец с Челси  | StandartNews.com

София. Наставникът на "Левски" Славиша Йоканович сравни с Челси следващия съперник на "сините" в А група - Любимец. Мачът от 7-ия кръг на А група е в неделя от 18:00 часа.

„Труден съперник ни очаква. Те са Челси. Играят на опасни контраатаки. Не допускат съперника на повече от 35 метра до тяхната врата. Във всеки мач имат опасни и бързи контраатаки. Разбира се нашата цел във всеки мач е да го спечелим. Не съм се отказал от титлата, но не ми се правят такива сложни изчисления. Със сигурност трите точки утре ще ми бъдат от голяма полза", отсече наставникът на „сините".

„Новите ни футболисти са тренирали и са в добро състояние. Като цяло отборът не е в някакво прекрасно физическо състояние, така че мога да ги ползвам", отбеляза Йоканович.

„Не мисля, че през миналата година в Левски са вкарвали много различни футболисти. Не ми се изпада в дълбоки анализи. Сега го няма Де Карвальо, който тогава вкара 19 гола, няма го и Ицо, който се отказа, а също бележеше. Няма ги и някои чужденци, които тогава са вкарвали. Сега положението и съставът е такъв, че вкарват само двама души. Надявам се, че и другите ще почнат да го правят и ще помагат с голове", сподели още наставникът на "сините".

Групата на "Левски":

Пламен Илиев, Михаил Иванов, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Стефан Велев, Антонио Вутов, Борислав Цонев, Мирослав Иванов, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Цветан Генков, Димитър Макриев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай