Второ нулево дерби. ЦСКА пак изпусна Левски

Мачът между вечните съперници пак завърши без голове

Второ нулево дерби. ЦСКА пак изпусна Левски | StandartNews.com

Второ поредно Вечно дерби завърши без голове. ЦСКА и Левски пак не си отбелязаха, като така Лудогорец съвсем се приближи до новата си титла. Червените могат да съжаляват повече, защото и в този мач изпуснаха сериозни възможности. 

Вече три години и два месеца Левски няма успех над вечния си съперник.

“Сините” имаха до  20-ата минута имаха три удара. Но те не бяха нещо особено - Уелтон, Стефанов и Краев стреляха далеч от целта.

Като цяло полувремето не мжже да се запомни с нещо особено. Въпреки някои добри атаки към вратата на "сините", ЦСКА не стигна до нищо съществено в завършващата фаза.

Норално на почивката останаха две безизразни нули на таблото, защото в играта на двата съперника имаше известен страх и малко импровизация.

В 58-та минута Николай Михайлов.спаси Левски! Стражът изби с върха на пръстите си удар на Кери, който отиваше в ъгъла на вратата му.

Натиск на ЦСКА в тези минути.Но и сините имаха възможност чрез Бари, която Евтимов неутрализира. Сериозна промяна на темпото през втората част.

Левски оцеля още веднъж, след пряк свободен удар на Кери. Нов пропуск на ЦСКА - на Йоан Баи в 79-та минута.

Върхът бе няколко минути по-късно, когато Гарсес направи най-ужасямащия пропуск за 4червените". Големият проблем на тима отново е налице.

И в добавеното време удар на Жеферсон мина над вратата на Михайлов.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай